ERAT Ryhmärakentaminen

ERAT Ryhmärakennuttaminen on ERAT Arkkitehtien uusi toimintamalli, jonka tarkoituksena on tuottaa räätälöityjä ja laadukkaita asuntoja yhdessä asukkaiden kanssa.

1 1

1 1

 

1 1

Henrik Forsiuksen tie Suutarilassa

Helsingin Suutarilassa, Henrik Forsiuksen tiellä on käynnissä ainutlaatuinen, kolmesta "townhouse"-rivitalosta koostuva ryhmärakentamisprojekti.

Henrik Forsiuksen tie VAIHE II varausvaihe on käynnissä, kohteesta on vielä huoneistoja jäljellä. Arviomme mukaan rakentaminen voi alkaa syksyllä-talvella 2014 ja kohde valmistuu kesällä-syksyllä 2015.

Lisätietoja antaa hankkeen projektipäällikkö Sebastian Lönnqvist, 050 588 6328, sebastian.lonnqvist(at)erat.com

Vaivatonta valinnanvapautta

Nyt voit vaikuttaa omaan asumiseesi kuin rakentaisit omakotitaloa itsellesi. Voit muokata asuntoasi eri vaihtoehtojen puitteissa ja tiedät heti muutosten kustannusvaikutukset. Ilmoittamamme hinnat ovat lopullisia ja sitovia, sisältäen kaikki hankkeen kustannukset. Autamme mielellämme sinua löytämään mieluisesi ratkaisun. Voit toki kysyä esittämiemme vaihtoehtojen ulkopuolelta myös muita vaihtoehtoja.  

Ensimmäisen vaiheen viisi asuntoa käsittävä hanke on käynnistynyt (Henrik Forsiuksen tie 22, tontti 3). Seuraava vaihe 2 (Henrik Forsiuksen tie 24, tontti 4) käsittää samantyyppiset viisi asuntoa ensimmäisen vaiheen pohjoispuolella. Viimeinen neljästä asunnosta koostuva vaihe 3 toteutetaan kiinnostuneiden määrästä riippuen limittäin talo 22:n ja 24:n kanssa tai sen valmistumisen jälkeen.

Ensimmäisen vaiheen asunnot ovat kooltaan noin 100 m2, ja niihin on mahdollista toteuttaa 3-5 huonetta. Asuntojen hinnat riippuvat asuntoratkaisuista ja varustetasosta, jotka ovat kunkin rakennuttajan itse valittavissa. Vaihtoehtojen lähtöhinnat ovat 299.000 ja 313.500 Euroa. Katso asuntojen malleja kuva-albumista.

Ensimmäinen vaihe on varattu täyteen! Pääset tästä 2. vaiheen etusivulle.