ERAT Ryhmärakentaminen

ERAT Ryhmärakennuttaminen on ERAT Arkkitehtien uusi toimintamalli, jonka tarkoituksena on tuottaa räätälöityjä ja laadukkaita asuntoja yhdessä asukkaiden kanssa.

1 1

 

 

1 1

 

1 1

Henrik Forsiuksen tie Suutarilassa, VAIHE 2

Helsingin Suutarilassa, Henrik Forsiuksen tiellä on käynnissä ainutlaatuinen, kolmesta "townhouse"-rivitalosta koostuva ryhmärakentamisprojekti.

Henrik Forsiuksen tie VAIHE II varausvaihe on käynnissä, kohteesta on vielä huoneistoja jäljellä. Arviomme mukaan rakentaminen voi alkaa keväällä / kesällä 2015.

Lisätietoja antaa hankkeen projektipäällikkö Sebastian Lönnqvist, p. 050 588 6328, sebastian.lonnqvist(at)erat.com

Vaivatonta valinnanvapautta

Nyt voit vaikuttaa omaan asumiseesi kuin rakentaisit omakotitaloa itsellesi. Voit muokata asuntoasi eri vaihtoehtojen puitteissa ja tiedät heti muutosten kustannusvaikutukset. Ilmoittamamme hinnat ovat lopullisia ja sitovia, sisältäen kaikki hankkeen kustannukset. Autamme mielellämme sinua löytämään mieluisesi ratkaisun. Voit toki kysyä esittämiemme vaihtoehtojen ulkopuolelta myös muita vaihtoehtoja. 

Tässä toisessa vaiheessa haetaan asukkaita tontille 4 (Henrik Forsiuksen tie 24). Nämä viisi asuntoa ovat pääpiirteissään samanlaiset ensimmäisen vaiheen viiden asunnon kanssa. Neljästä 2,5-kerroksisesta asunnosta koostuva talo 20, vaihe 3, toteutetaan kiinnostuneiden määrästä riippuen limittäin talo 22:n ja 24:n kanssa tai niiden valmistumisen jälkeen.

Toisen vaiheen asunnot ovat kooltaan noin 101,5-105,5 m2, ja niihin on mahdollista toteuttaa 3-5 huonetta. Asuntojen hinnat riippuvat asuntoratkaisuista ja varustetasosta, jotka ovat kunkin rakennuttajan itse valittavissa. Katso malleja kuva-albumista. Asunnon lisäksi voi varata autopaikan tai kaksi katetusta autokatoksesta hintaan 12.000 Euroa.

Mikäli olet kiinnostunut asunnoista, ota yhtyettä tiimiimme: suutarila@erat.com